Blogger StephanieDamesmodeviscoseNaaibenodigdhedenCreatiefNieuws

Zwierige tuniek van luchtige viscose

By 15 september 2020 No Comments

YOU ROCK!

In eerste instantie wilde ik dat het een lief tuniekje werd, maar dit pakte anders uit.

Toen ik van de week ging winkelen met mijn moeder zag ik dat er momenteel veel in de winkel ligt met leer, studds en stoere items. Zo is deze tuniek ook tot stand gekomen.

Ik wist al vrij zeker dat ik het tuniekje wilde maken van de Burda Style 5 2020. Het model vond ik echt heel gaaf. Je ziet deze momenteel ook veel in winkels hangen.

Het enige wat ik minder leuk vond waren de mouwen. Hier heb ik dus andere mouwen voor aangetekend.

Van Budgetstoffen had ik echt de perfecte viscose stof.  Een mooie rijke blauwe kleur. Uiteraard is deze nog in veel meer kleuren te verkrijgen. Ik vind het model zo leuk dat ik er misschien nog wel een ga maken.

Ik heb de tuniek helemaal in elkaar gezet met de lockmachine. Hiervoor heb ik bijpassend garen gebruikt. Meestal vind ik het namelijk niet nodig om deze nog eens af te werken met de naaimachine. Zeker niet als ik al een 4 draads lock steek gebruik.

 

Voor de ruffles heb ik eerst een hele cirkel genaaid en deze daarna helemaal door geregen met rijggaren. Hiervoor kan je ook de wash away rijggaren gebruiken. Deze hoef je dan niet helemaal weer uit te halen en is met de eerst volgende wasbeurt helemaal verdwenen.

Na de eerste pas beurt zat ik dat het lieve tuniekje echt helemaal niks voor mij deed. Het stond mij totaal niet en deed ook echt niets voor mijn figuur. HELP!

Daarom ging ik in mijn kast zoeken naar een oplossing. Al snel kwam ik met een stoere riem en een leren legging die ik al een aantal jaren in mijn kast had liggen.
Doordat ik al wat inspiratie had opgedaan tijdens het winkelen was dit echt perfect voor de aankomende herfst.

Nu met de herfst nog goed te dragen met de driekwarts mouwen en van de winter een leuk leren jasje erop.

Ik vind hem echt geweldig en zal hem echt veel gaan dragen.

Voor meer van mijn werk kan je altijd even een kijkje nemen op mijn Instagram.

Wil je meer van mijn werk zien?

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op