Laat de zomer maar komen!!

De dagen worden langer, de zon schijnt wat vaker, maar soms is het toch best fris.
Hoe lekker is het dan om zo'n jasje aan te kunnen schieten? Het ziet er ook nog eens super leuk uit, dus wat wil je nog meer?!

Wat is dat toch een fijn stevig stofje, die keperkatoen, ideaal voor een jasje! Het is in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ik werd toch wel heel erg gelukkig van deze warme oranje oker zomertint.

Het patroon dat ik hiervoor gebruikte heet ‘Dark Days’ en is afkomstig uit Ottobre 4/2015.

Ik heb het uitgevoerd in maatje 134.

Voor de voering heb ik een vrolijk katoentje met zomerse print gebruikt.

 

 

 

 

Het patroon viel zo goed in de smaak, dat ik het jasje nog een keer heb gemaakt in het blauw met een speelse polkadot voering!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op