Ik had nog een stukje over, dus waarom niet?!

Hier kan ik vast iemands dochter heel blij mee maken!

Voor mezelf had ik dit truitje gemaakt en toen ik het restlapje eens goed bekeek dacht ik: “Hier kan ik vast een wel een kleine versie uithalen!”

Nu heb ik zelf zes zonen en geen dochters, maar ik kan hier vast wel iemand blij mee maken.

Het dames shirtje is uitgevoerd in maat 42. Het model komt uit de Knippie van september 2014. Ik heb het model wel wat aangepast.

Ik heb de mouw korter gemaakt, de hals iets lager gemaakt en een boordje onderaan gezet, een beetje creatieve vrijheid moet kunnen!

Het meisjes shirtje is een maatje 128.

De stof is jacquard jersey, die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Deze heet ‘Happy Vibes‘.

Het is een fijne stof om mee te werken, maar het is een niet echt ademende stof, dus beter geschikt voor wijd vallende modellen.

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op