NaaibenodigdhedenHandige TipsNaaitechnieken

Voorkom schuiven van de stof met Wondertape!

By 25 april 2019 No Comments

Handig hulpje bij lastige stoffen!

Ken je dat? Gedoe met glibberige stoffen, spelden die gaatjes achterlaten in de stof en naden die onmogelijk lijken om te naaien...

Wij hebben de oplossing!

 

Wonder Tape is een geweldig hulpje bij het naaien van moeilijke stoffen, gordijnen, zomen en ritssluitingen. Deze dubbelzijdige kleeftape fixeert alles wat even tijdelijk moet worden vastgezet, dus plak het aan de binnenzijde van de stof en plak dan de andere kant er op, zo gaat de stof niet schuiven, hoe handig is dat!

Lastig vastspelden of schuine naden is zo voor goed verleden tijd. En het mooie is, het verdwijnt bij het wassen!

Bekijk onderstaand filmpje over het werken met Wondertape:

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op