Een basic T-shirt mag niet ontbreken in je garderobe!

Het patroon is unisex dus voor zowel jongens als meiden te gebruiken.

Ik heb dit shirt gemaakt voor mijn zoon die vrij lang is.

Het patroon komt uit de Ottobre 4/2018. Soms kan ik het niet laten om er mijn eigen twist aan te geven en dat was ook hier het geval.

Het shirtje is uitgevoerd in maat 176 maar ik heb het ietsje verlengd, want van een te kort shirt wordt niemand blij. Ook heb ik de capuchon weggelaten en er een shirt met korte mouw van gemaakt.

Ik zie een patroon dan ook meestal als vertrekpunt; onderweg voel ik me vrij om van de route af te wijken, zolang ik maar op de plaats van bestemming aankom!

Het materiaal is katoen tricot, dat is ideaal om direct op de huid te dragen. Het is wat steviger dan viscose tricot en ademt ook wat meer.

Deze print heet night flight, ook deze print is lekker unisex, ideaal!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op