Newborn & KidskatoenBlogger RoelieBaby

Super zoet baby jurkje

By 27 maart 2019 No Comments

Super schattig dit jurkje in contrasterende stofjes!

Doordat er gebruik is gemaakt van katoenen stofjes is het lekker luchtig en dat is met die warmte zoals in de vorige zomer geen overbodige luxe.

Het jurkje is uitgevoerd in maatje 74.

 

Hiervoor heb ik het patroon jurkje 7 gebruikt uit een Knippie van 2018 maar ik weet helaas niet meer uit welk nummer die kwam, maar het zal ongetwijfeld in een zomernummer hebben gestaan!

 

Het bovenstuk is gemaakt van ‘Zigzag Lines Pink’ en de rok is gemaakt van de stof ‘Romantic Flamingo’ waar ik eerder al een jurkje van maakte in maat 128.

 

Omdat dit voor een klein maatje is had ik aan een reststukje genoeg en kon ik het leuk combineren met een ander reststukje.

Wat je met een paar kleine stukjes reststof al niet kan creëren, hier word je toch helemaal blij van?!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op