Newborn & KidsFotografieKantBlogger IlseBaby

Sitter pakje Fotografie van kant

By 24 januari 2019 No Comments
Lovely Lace!

Op deze foto zien jullie een mooie sitter pakje voor de fotografie.
Het kant in het de romper is budgetstoffen, 1 van mijn favorieten kanten stoffen om te gebruiken in pakjes, haarbandjes en bonnetjes.

Pakjes maak ik op eigen creativiteit en geen vast patroon.

Eigenlijk is het heel makkelijk om iets leuks in elkaar te zetten, hiervoor heb je echt geen ingewikkelde patronen nodig. Heb je al een bestaand kledingstuk in huis? Laat je hier dan door inspireren. Bekijk het dan eens goed en gebruik het als ‘patroon’ voor je nieuwe creatie. Dus leg het op de stof, trek het om en vergeet dan natuurlijk niet om wat extra stof over te houden buiten de getrokken lijnen voor de naden.

 

Liefs Ilse van Petite Blossom

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op