Newborn & KidsjoggingBlogger RoelieBaby

Schattig overgooiertje voor de kleine dreumes

By 28 maart 2019 No Comments

Deze heb je in een handomdraai gemaakt!

Op facebook zag ik een berichtje van Stichting Babyspullen voorbij komen en ik dacht gelijk; ‘Hier ga ik ook wat outfitjes voor naaien!’

Dit overgooiertje is heerlijk zacht en dus uitermate geschikt voor kleine meisjes, het draagt heel comfortabel.

Ik gebruikte hiervoor een zachte jogging, lekker warm, maar in de zomer kan hij ook perfect van bijvoorbeeld katoenen tricot worden vervaardigd. Dat draagt wat koeler. De joggingstof die voor dit jurkje gebruikt is heet ‘Birds and Clouds Sand’. Ik vond dit wel een mooie neutrale teint voor deze leeftijd. Uiteraard kan je ook kiezen voor een hele stoere print of juist heel lieflijk, op gebied van jogging is de keuze reuze!

Het patroon heet ‘Citygirl’ en komt uit Ottobre 1-2016

In mijn volgende blogjes laat ik je zien welke patroontjes en stofjes ik gebruikte voor de andere outfitjes die ik voor Stichting Babyspullen maakte.

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op