buitenlevencanvasHuis & TuinHobby

Saaie sleurhut of vintage caravan?!

By 21 november 2018 No Comments

We love Retro

lekker kleurrijk genieten!

Oker gele zitkussens

canvas is hiervoor de perfecte stof!

Een caravan saai?

het is maar wat je er van maakt!

En ook slapen in stijl!

ps kijk die ruches langs de plank!

Sleurhut of Retropaleis? Who cares?!

Toegegeven, ik moest even slikken toen ik m’n stoere camper inruilde voor een caravan. Was een caravan niet ontzettend truttig, suf en burgerlijk?
Die gedachten verdwenen snel naar de achtergrond toen ik de eerste foto’s zag. Wat een leuk ding, hier kan ik wel wat mee!

Bouwjaar 1984 dus een kleine ‘eighties revival’ was wel op z’n plaats.
Alles wat zwart, wit, blauw en limoengroen (ieuw!) was, werd stelselmatig geëlimineerd en de kleuren oranje, bruin en okergeel werden liefdevol geïntroduceerd.
Wat oude gordijnen en tafelkleden van de rommelmarkt zorgden voor het juiste sfeertje en een truttig ruche langs de plankjes mag nu ook niet meer ontbreken (truttig waren we toch al…)

De kussens moesten wel tegen een stootje kunnen en bij Budgetstoffen.nl vond ik een stevige canvas stof in precies de kleur okergeel die ik wilde.
Natuurlijk wilde ik meteen het eerste weekend al op pad dus niks geen nette afwerking met een mooie rits, maar hoppa!, even een lange naad gestikt op de lange kant en de zijkantjes even met de hand afwerken en TADAA!!

En zeg nou zelf? Best geslaagd toch (van een afstandje althans…)?

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op