Blogger JoyceFotografieBaby

Newborn Fotografie – Isn’t she lovely!

By 15 augustus 2019 No Comments

Wat een plaatje! Vinden jullie ook niet?

Isn't she lovely
Isn't she wonderful
Isn't she precious
Less than one minute old
I never thought through love we'd be
Making one as lovely as she
But isn't she lovely made from love
Isn't she pretty...

Als Newbornfotograaf kan ik uren zoeken naar de mooiste backdrops (de kleden waar  newborns op gefotografeerd worden) naar wraps (waar newborns in ge wikkeld worden) en naar andere mooie spulletjes voor de fotosessie. Daar gaan soms prijzen in om waar ik mij afvraag of er gouddraad in verwerkt zit, ik ben niet altijd bereid om zoveel geld neer te leggen en zoek dan ook vaak genoeg naar mooie alternatieve. Want waarom zou ik niet gewoon een lap stof gebruiken, klinkt misschien heel denegerend maar ook de backdrops van 40 a 50 euro zijn ook maar een lap stof. Wel mooie stof! maar de stoffen van budgetstoffen doen daar echt niet onder.

Zo gebruik ik regelmatig deze viscose tricot als ondergrond voor mijn fotosessies bij newborns, en zie hier het resultaat! ik vind het prachtig! en ik zie echt geen verschil tussen deze stof en uitkomst en die van een dure lap.

 

Daarnaast gebeuren er met enige regelmaat ongelukjes en dan kan ik met een gerust hart mijn lap stof in de wasmachine mikken, iets wat ik bij een zuur betaalde lap meer moeite zou hebben en mochten de vlekken er niet meer uitgaan is een nieuw stuk zo aangeschaft en verknip ik de goede delen tot wrap of als spuugdoekje. Kortom super blij mee en mijn bankrekening ook ­čÖé

 

Bij Budgetstoffen.nl hebben ze volop keuze voor mooie en fijne stoffen. Denk hierbij aan: effen tricot/jersey, deze hebben ze in de viscose en katoenen variant en altijd in de collectie Basis Stoffen Deze stoffen zijn te krijgen in heel veel verschillende kleuren. Ook hele fijne zachte tinten, deze zijn perfect voor newborn fotografie. Daarnaast kan je ook heel goed gebreide tricot gebruiken, de structuur van de stof geeft een heel mooi effect op de foto en is net als tricot perfect voor een newborn wrap.

 

Voor deze achtergrond heb ik 1.50m lengte x de stofbreedte gebruikt, voor een wrap is 40 of 50 cm x de stofbreedte voldoende.

Volg me ook op mijn eigen

Social Media!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op