Magneetsluitingen maken op tasjes voor cosplay

Laten we eerlijk zijn. De meeste cosplay outfits hebben geen zakken. Dat is altijd enorm lastig! Maar deze Deku cosplay heeft het wel, en het zijn wel 4 tasjes! Om ze functioneel te maken heb ik er magneetsluitingen in gezet. Wil je zien hoe dit moet? Lees dan verder!

Hoe handig is het wanneer tasjes bij een cosplay ook daadwerkelijk functioneel zijn? Nou super handig! Daarom heb ik ervoor gekozen om de tasjes van mijn Deku cosplay van magneetsluitingen te voorzien. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk is het heel eenvoudig om die te gebruiken. Er zijn verschillende soorten magneetsluitingen, maar ze werken ongeveer hetzelfde.

Als eerste is het de bedoeling om te bepalen waar de sluiting moet komen. En dit even markeren.

Vervolgens kun je kleine gaatjes maken waar de sluiting moet komen. Ik gebruik hiervoor een mesje, omdat het materiaal vrij stug en dik is. Daarna kan de sluiting er in geschoven worden.

Zorg er voor dat ze goed op hun plek zitten, zodat het tasje precies mooi sluit. Dan kun je met een klein tangetje de ijzeren flapjes aan de achterkant plat buigen zodat het goed blijft zitten.

En dan is het al klaar!

De sluitingen zijn super handig. Nu kan ik de tasjes echt gebruiken om dingen in te doen wanneer ik de cosplay draag. In totaal maakte ik 4 tasjes die ik vervolgens aan een riem heb gehangen.

En samen met de cosplay ziet het er dan zo uit!

Lees je ook mijn andere blogjes over deze cosplay? Die gaan over het maken van de jurk en de zwarte applicaties!

Volg me ook op mijn eigen

Social Media!

Lees hier de andere blogs over deze outfit!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op