DamesmodeNieuws

Laat de zomer maar komen!!!

By 3 maart 2020 No Comments

Een te gekke broek voor het voorjaar! En lees zeker verder... ik heb van deze stof ook nog een rok gemaakt!

Toen er aan mij werd gevraagd of ik een broek wilde maken was ik in eerste instantie onwijs enthousiast. Totdat het tot me door drong dat ik eigenlijk nog nooit een goede broek heb gemaakt. Broeken maken vind ik namelijk altijd echt een uitdaging om deze goed passend te maken...

Daarom ben ik begonnen met een proef broek.
Aangezien deze best ok zat wilde ik gaan beginnen aan het echte werk. Ik heb dus daarom gewoon de schaar gepakt en in de stof gezet met het patroon knippen!

Het patroon komt uit de Naaitrends nr 13 broek 9 

Wat zijn de benodigdheden voor deze gave broek?

De zak heb ik gevoerd met de hele gave viscose.
Dit past echt perfect bij de kleur van de broek.

Daarna ben ik begonnen met de paspel zakken. Voor mij was het de eerste keer dat ik die maakte en heb daarom eerst op een broeklapje deze geprobeerd te maken voor ik aan de echte broek begon. Hier kan je kan kijken wat je fout doet en wat je eventueel moet veranderen.

Toen ik details op de broek had gemaakt heb ik hem in elkaar gezet met de naaimachine. Uiteraard heb ik eerst alle naden afgewerkt met de lockmachine. Zo ziet de broek er echt heel professioneel uit.

De broek vind ik echt heel erg geslaagd!!! De eerste broek waar ik echt onwijs trots op ben.

Ik vond het wel zonde dat ik nog zoveel van deze mooie stof over had. Daarom heb ik er ook een mooie rok van gemaakt.

Dit patroon komt uit de burda maart 2020

De rok heb ik ook helemaal met de lockmachine en de naaimachine in elkaar gezet. Neem hier even de tijd voor. Zo krijg je het mooiste resultaat.

Ik heb het gevlochten deel in de taille weg gelaten. Hierdoor kan je nog een leuke riem erbij dragen als je dat graag zou willen.

Ik ben klaar voor de mooie zomerse dagen, dus laat deze maar snel komen!

Wil je meer van mijn werk zien?

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op