FotografieBlogger IlseBabyHobby

Kussentjes Newborn Fotografie

By 3 februari 2019 No Comments

kussentjes van katoen canvas

Op deze foto zien jullie een klein kussentje voor de newborn fotografie. Met 2 leuke groene mutsjes maakt dit een mooi setje.

Het is gemaakt van mooie katoen canvas stof van Budgetstoffen.
Helaas is deze niet meer leverbaar, wel zijn er nog heel veel andere leuke varianten verkrijgbaar.

Een mutsje kan je maken van viscose-, katoenen of gebreide tricot.

Liefs Ilse van Petite Blossom

Kussentjes zijn niet moeilijk om te maken, helemaal als er geen rits in hoeft.

Zoek een passende stof uit, niet al te druk. Je knipt de stof op de gewenste grootte en legt de goede kanten op elkaar. Zoom 3 kanten van de stof af en keer hem dan om: zodat de goede kanten van de stof aan de buitenkant zit. Even vullen met wat kussenvulling de laatste kant dichtnaaien en klaar ben je!

Bij een mutsje is het belangrijk dat je rekening houdt met de omtrek van het hoofdje, het moet niet te los zitten, maar te strak wil je ook niet. Vouw de stof weer met de goede kant naar binnen en neem de diameter van het hoofdje als breedte van het mutsje, speld de stof hier vast. Teken nu een soort van puntmutsje, maak hem hoog genoeg, zodat er voldoende ruimte is om er bovenin een knoopje in te maken. Naai beide delen aan elkaar, keer hem om, maak er een knoopje in en klaar ben je! Je kan de onderkant trouwens omzomen, maar dit hoeft niet. Tricot krult meestal een beetje op, dit geeft ook een leuk effect.

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op