Speelgoed / knuffelsCreatiefBaby

Knisperend labeldoekje

By 7 juli 2020 No Comments

Knisperend labeldoekje

Snel nog een leuk kraamcadeautje nodig en je hebt nog wat lapjes over?

In deze blogpost laat ik zien hoe ik met restjes lapjes, lint en knisperfolie dit kittige knisperende labeldoekje maakt.

Wat hebben we nodig?

 

Aan de slag!

 

  1. Speldt het patroon (een rechthoek van 20 cm bij 10 cm met 1 cm naad) van het label doekje op de stofvouw van het katoen en het wafelkatoen.
  2. Vouw het knisperfolie dubbel en knijp het patroon vast aan de knisperfolie zodat er geen extra gaatjes of scheuren ontstaan.
  3. Knip de onderdelen uit zodat er vierkanten ontstaan.
4. Knijp de knisperfolie op het wafelkatoen en stik dit voetjebreed op elkaar.
5. Knip twaalf stukjes lint van 11 cm. Vouw de stukjes lint dubbel en speldt deze op het katoen. Stik de lintjes voetjebreed op het katoen.
6. Knijp de twee onderdelen met de goede kanten op elkaar en stik op 1 cm vast. Zorg er voor dat je een ruimte open laat voor het omkeren. Knip de hoekjes af waar gestikt is en keer het labeldoekje binnenstebuiten.
7. Druk met een potlood de hoekjes goed naar buiten en vouw de naden die nog open zijn naar binnen en stik de rand van het labeldoekje nog extra door.

 

En het labeldoekje is klaar!

Volg me ook op mijn Social Media!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op