Newborn & KidskatoenBlogger RoelieKussensKinderkamer

Kinder Dekbed met Dino-stof!

By 23 januari 2020 No Comments

Met een stoer printje maak je een enorme statement!

Wie wil er nou niet onder zo'n stoer Dino-dekbed liggen?!

Toen ik dit leuke katoenen stofje met dino-print zag, wist ik het gelijk; dit gaat een dekbed overtrek voor kids worden!

Voor het dekbed overtrek heb ik een lap van 105 cm x 285 cm dubbelgevouwen.

Dit ging prima omdat de dino’s kris kras door elkaar heen stonden en er dus niet echt een boven- of onderkant was.

Om te voorkomen dat kleine kinderen in het overtrek kunnen kruipen en erin verstrikt raken, heb ik voor de veiligheid aan de onderkant er een rits in gezet.

De onderkant heb ik eerst aan weerszijden een beetje dicht genaaid en vervolgens de rits erin genaaid.

Vervolgens heb ik de zijnaden dicht gestikt.

Omdat de stof 1.60 meter breed is, hield ik nog een behoorlijk stuk over.

Hiervan kon ik nog mooi twee kussensloopjes naaien en van een restant stukje heb ik zelfs nog een aankleedkussenhoesje gemaakt, maar hierover later meer.

Dit is echt een projectje waar je ook als beginnend naaister prima mee aan de slag kunt gaan, het is super eenvoudig en het brengt de kinderkamer meteen in het thema van jouw (of die van je kind) wens!

Mocht je nu niet dezelfde stof over hebben voor het kussensloop, dan kun je uiteraard ook prima een effen stofje kiezen die terug te vinden is in de print, dat geeft ook een heel speels effect!

Wil je meer van mijn werk zien?

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op