Damesmode wol

Jasje van Gemêleerde Wol

18 januari 2019

Dit prachtige jasje is gemaakt door een klant, van onze gemêleerde wol en gevoerd met satijn. Wij vinden hem prachtig!! En zie je ook de mooie afwerking van de zakjes en het sierstiksel? Dat maakt hem helemaal af!

Hiervoor heb je wel een borduurmachine nodig, maar tegenwoordig zitten ook op veel naaimachines siersteken, waarmee je een leuke siernaad kan maken op je creatie.

Deze wollen stof is makkelijk te verwerken en er zit maar een heel klein percentage wol in, hierdoor heb je geen last van gekriebel. De stof is lekker soepel, dus draagt heerlijk! En super handig, het is onderdeel van onze collectie Basis Stoffen, dus altijd uit voorraad leverbaar.

Ook zelf een jasje maken? Ga op zoek naar een patroon dat je aanspreekt en zoek een leuk kleurtje wol uit, hier is trouwens satijn gebruikt als voering. Je kan ook katoen, viscose of voering gebruiken hiervoor. En wat dacht je van een stofje met een leuke print? Let er trouwens wel op dat je bij deze wolstof een voeringstof uitkiest zonder stretch.

You Might Also Like

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties