Nieuws

HOERA! We zijn weer goedgekeurd!

By 14 november 2019 No Comments

HOERA!
WE ZIJN WEER HELEMAAL GOED GEKEURD!!

Zoals elk jaar is onze webshop weer helemaal nagelopen en gecontroleerd, altijd fijn als blijkt dat we op alle punten weer zijn goedgekeurd!

Sinds 28-09-2015 is Budgetstoffen.nl door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Budgetstoffen.nl voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

 

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Budgetstoffen.nl onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk. Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden.

Kortom weer een extra reden om bij Budgetstoffen.nl te kopen.

Uiteraard zijn wij al onze klanten onwijs dankbaar voor al die beoordelingen! Alle positieve, maar uiteraard ook met de minder positieve beoordelingen. Hoe goed we ook ons best doen, soms gaat er wel eens wat mis en dan horen we dit graag. We zoeken altijd samen met de klant naar een passende oplossing.

 

 

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op