Handige TipsNaaitechnieken

Hoe werkt nou zo’n Variotang?

By 23 mei 2019 No Comments
Facebook
Facebook
Instagram
Pinterest
Pinterest

Dit is dé tang voor het bevestigen van verschillende soorten knopen!

Verschillende soorten sluitingen zijn gemakkelijk en probleemloos aan te brengen met de Vario-tang van Prym. Echt ideaal voor al je naai-, knutsel- en reparatiewerk, zonder gebruik van de naaimachine!

Deze multifunctionele tang is te gebruiken om drukknopen, jeansknopen, ringen, siernieten of schuifknopen van Prym te bevestigen en perforaties mee te maken. Let er wel op dat het Vario-tang icoon op de verpakking staat, dan weet je zeker dat het gaat werken. In de verpakking zit natuurlijk de tang en 2 ponspatrijzen van 3 en 4 mm.

Daarnaast kan je met de opzetstukjes voor de variotang van Prym de meest gangbare maat van Kam Snaps bevestigen in textiel. Wel moet je dan iets meer kracht zetten om de drukkertjes goed te bevestigen, ten opzichte van de originele Kam Snaps tang. Zeker als je minder kracht in je handen hebt, is het handig om de originele Kam Snaps Tang te gebruiken.

In onderstaand filmpje zie je de tang werkt!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Facebook
Facebook
Instagram
Pinterest
Pinterest

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op