Blogger Fieke Damesmode keperkatoen Stretch Katoen jeans Mode

Hippe boilersuit!

7 februari 2020
boiler suit

Wie de mode gevolgd heeft weet dat de boilersuits tegenwoordig helemaal in zijn! Dus lees vooral even verder en dan vertel ik je alles over de stof en het patroon dat ik gebruikt heb!

Intrepid boilersuit van Alice en Co

Iedere keer zag ik hippe boilersuits voorbij komen op instagram en ik wilde er zooooo graag 1 hebben. Het duurde even voor ik het perfecte patroon had gevonden. Maar toen werd er een nieuw patroon uitgebracht door Alice en Co

Zo maak je de Intrepid boilersuit

De boiler suit sluit met een rits van voor en je kunt kiezen voor elastiek in de taille of een losse strik.

Het patroon vraagt om lichtgewicht stoffen. Ik heb zelf voor een keper katoen met een klein beetje stretch gekozen. Je kunt ook stretch katoen gebruiken. Denim is zeker 1 die nog op mijn verlanglijstje staat!

Het patroon is geschikt voor de beginner met zelfvertrouwen! Er zitten een paar leuke details in die je pak net dat beetje extra geven. Best veel topstitching ook!

Aanpassingen heb ik niet moeten doen. Doordat het een vrij loszittend pak is zit het eigenlijk altijd wel goed! Is al weer even geleden dat ik dit pak gemaakt heb maar volgens mij heb ik alleen de pijpen wat ingekort. Maar dat moet ik bij alles wel doen. Dat krijg je als je klein bent haha!

You Might Also Like

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties