boiler suit

Wie de mode gevolgd heeft weet dat de boilersuits tegenwoordig helemaal in zijn!
Dus lees vooral even verder en dan vertel ik je alles over de stof en het patroon dat ik gebruikt heb!

Iedere keer zag ik hippe boilersuits voorbij komen op instagram en ik wilde er zooooo graag 1 hebben. Het duurde even voor ik het perfecte patroon had gevonden. Maar toen werd er een nieuw patroon uitgebracht door Alice en Co

 

De Intrepid boilersuit

 

De boiler suit sluit met een rits van voor en je kunt kiezen voor elastiek in de taille of een losse strik.

Het patroon vraagt om lichtgewicht stoffen. Ik heb zelf voor een keperkatoen met een klein beetje stretch gekozen. Je kunt ook stretchkatoen gebruiken. Denim is zeker 1 die nog op mijn verlanglijstje staat!

Het patroon is geschikt voor de beginner met zelfvertrouwen! Er zitten een paar leuke details in die je pak net dat beetje extra geven. Best veel topstitching ook!

Aanpassingen heb ik niet moeten doen. Doordat het een vrij loszittend pak is zit het eigenlijk altijd wel goed! Is al weer even geleden dat ik dit pak gemaakt heb maar volgens mij heb ik alleen de pijpen wat ingekort. Maar dat moet ik bij alles wel doen. Dat krijg je als je klein bent haha!

Wil je meer van mijn werk zien?

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op