Fluffy vest

Heerlijk warm en de stof is zo zacht!! Het perfecte lange vest voor de herfst!

Wil je ook een heerlijk vest om de koude dagen door te komen?
Lees dan zeker verder!

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen op mijn 1ste blog!

Als ik eerlijk mag zijn vind ik het best een beetje spannend… haha. Ik ben nou niet echt een goede schrijfster maar ik kan gelukkig wel vertellen over  de projecten die ik maak.

Dit keer heb ik een heerlijk vest gemaakt van deze mooie fluffy stof , die ze online hairy jersey noemen. Kijk ook zeker even naar de andere kleurtjes waarin hij te verkrijgen is! Heb nu de roze gebruikt maar ga ook zeker nog een lekkere trui maken van een andere kleur.

Als patroon heb ik de Claire cardigan van La Maison Victor gemaakt. Deze staat in het 1ste magazine van 2017!

Ik heb wel een aanpassing gemaakt en dat is dat ik hem flink verlengd heb. Ik ben nogal een koukleum in de winter, maar om nu steeds met een badjas in huis aan te lopen is ook nogal wat. Dus ik had bedacht dat ik beter een lekker lang vest kan maken. Eentje waar je ook makkelijk even mee naar buiten schiet! Wel zo makkelijk als je geregeld naar buiten moet om een kind op te halen of weg te brengen.

De stof die ik gebruikt heb is echt heel lekker warm en zwaar maar toch valt hij mooi soepel. Was eerst bang dat hij te zwaar zou zijn voor een lang vest maar dit was gelukkig niet het geval.

Het patroon is heel simpel en er komen geen speciale technieken bij kijken. Ik heb dit vest helemaal in elkaar gezet met de lockmachine en de zomen heb ik met een zigzag steek gedaan. Dit omdat het helemaal niet opvalt bij dit harige stofje!

Wat denken jullie?

Geslaagd of niet?

Wil je meer van mijn werk zien? Kijk dan zeker even op Instagram!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op