Newborn & KidsjoggingBlogger NellyBaby

Hertjes Jumpsuit maat 86/92

By 8 januari 2019 No Comments

Lekker warm aangekleed en toch vrij om te bewegen!

In de OTTOBRE (nr 1 2018, model nr 7) kwamen we een goed patroon als basis voor deze jumpsuit tegen. We hebben het patroon aangepast door er lange mouwen, knoopjes achter, boordjes, zakjes en het elastiek achter in de taille hebben we toegevoegd.

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Nelly:

Foto 1, ik gebruik puinzakken van de action om mijn patronen op uit te tekenen. Dit is vooral erg handig als je stof met patroon hebt.

Foto 2 en 3, eerst heb ik een tunnel aan de achterzijde gemaakt, dan kun je het elastiek mee stikken met de zijnaad.

Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 4 en 5, ik heb steekzakken in de zijnaad gemaakt. Zakken waren een wens in deze opdracht, op deze manier “breek” je de stof niet, is de zak vrij onzichtbaar.

Foto 6, boordje bij de hals heb ik onder het beleg gestikt, dan krijg je een mooiere afwerking.

Ik heb alles gestikt met een stretchsteek.

Foto 7
Foto 8
Foto 9
En zie foto 8 en 9 voor het eindresultaat!

Wij zijn blij dat we gekozen hebben om de voorkant heel te laten, hierdoor komt de print nog beter uit. Daarbij maakt dit de jumpsuit uniek en speciaal.

 

Veel naaiplezier,

Nelly & Annemieke

Volg ons ook

op Social Media!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op