Dit is nu al m'n favoriete jurk!

Dit materiaal is lekker stevig, geeft vorm en een kleed mooi af!

Het patroon voor dit jurkje is van mijn eigen hand.

Vooral het gebruikte materiaal maakt het wat mij betreft tot een succes!

Het jurkje is uitgevoerd in maat 40.

Punta di Roma is het gebruikte materiaal. Ik koos voor de print ‘old pink leopard‘. Punta di Roma is een soort tricot maar dan net wat steviger. Het heeft wel de elastische kwaliteiten maar doordat het materiaal wat dikker is, geeft het een mooi silhouet en wie wil dat nou niet?

Ik vind het een fijne stof om mee te werken, helaas vond het mes van lockmachine dat niet.  Die heb ik dus maar uitgezet en eerst alle naden bijgeknipt en daarna gelockt. Het jurkje draagt heerlijk!!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op