Na alle kleding stukken gemaakt te hebben is het tijd voor het resultaat!

Hoe alles er bij elkaar aan uitziet is altijd een verassing! Met de make-up, pruik en nog kleine details erbij is het helemaal klaar!

Tijd om alles bij elkaar aan te doen!
Als onderkleding voor dit kostuum heb ik een simpele sport bh, een normale onderbroek en zwarte sokken!

Het is ook tijd om make-up te doen! Om goed in de stijl van Borderlands te passen gaan we ons gezicht ook zo opmaken als de stijl van de kleding!
Om mijn gezichtsvorm te veranderen in de scherpe hoeken van Jack’s gezicht gebruik ik facetape. Denk hierbij aan de tape die veel drag queens gebruiken! Deze gebruik ik om mijn ogen kleiner te maken en mijn kaaklijn scherper.

 

Ook de stukken metaal op het gezicht zijn van foam wat in het kostuum is gebruikt! Vastgezet met Prosaid lijm. De Pruik zelf is van hetzelfde foam!
Als extra gebruik ik 2 kleuren lenzen in groen en blauw!

 

De extra accessoires van de pocket watch op de borst en het horloge zijn van foam met magneetjes erin om vast gezet te worden aan de kleding! Ook het pistool op de foto’s is van dit foam!

Hopelijk zijn jullie net zo blij met het eindresultaat als ik!
De stoffen van Budgetstoffen waren perfect voor dit project en ik wens jullie veel plezier met deze stoffen en blogjes!

Wil je meer van mijn werk zien?

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Lees hier alle blogs van Handsome Jack Costume!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op