Blogger SarahTassenCreatiefTutorialsHobby

Gooi restjes stof niet weg! #3 kleine etui

By 26 augustus 2019 No Comments

Super leuke toch! Deze etui?
Handig voor van alles en nog wat!

Het is altijd handig om nog wat kleine opbergers te hebben voor bijvoorbeeld medicijnen, daarom maakte ik deze kleine etui.

Ik ga op vakantie en ik neem mee

Tijd om op vakantie te vertrekken, maar liever in stijl met zelfgemaakte creaties ipv alles snel snel alles te proppen in een grote tas.

Voor mijn papieren zakdoekjes maak ik een mooi hoesje, voor mijn balpen wil ik graag een etui, zodat alles mooi binnen handbereik blijft, voor mijn medicatie maak ik een kleine etui en voor de dagelijkse zeep en andere spulletjes maak ik een bijpassende toilet tas.

Zoals jullie in mijn vorige blogjes hebben kunnen lezen heb ik al een aantal leuke dingen gemaakt uit de restjes stof.

 

Ik hou liever de medicatie die ik meeneem op reis wat apart, zodat alles niet los in mijn toiletzakje ronddwaalt. Ik maak daarom een kleine simpele etui volgend het gratis patroon van Handmade Mieke 

De rits doe ik zonder de flapjes aan de zijkant, ik vind het zakje iets minder mooi vallen met de flapjes. Ipv flapjes plooi ik gewoon de rits naar boven (ik gebruik veel spelden om te vermijden dat het tijdens het stikken nog los zou komen)

Voor de rest volg ik precies het patroon, dit is heel goed te volgen en binnen no-time is het etuitje klaar.

 

Dit is het resultaat geworden! Leuk geworden toch?!

 

Bekijk hier mijn Website & Facebook!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op