Wauw wat een sprookje!

Wat een groots effect kun je toch bereiken met wat tule!

Hier wordt iedere prinses toch helemaal blij van, ze is nu echt sprookjesachtig mooi.

 

Het lijkt ontzettend gecompliceerd maar deze prinsessenrokken zijn gewoon gemaakt van stroken tule, waardoor je de rok zo vol kunt maken als je zelf wilt.

Vaak wordt de ‘gewone’ wat hardere tule gecombineerd met de zachte stretch tule.

Die harde tule zorgt voor het gewenste volume en de stretch tule voelt heerlijk zacht aan op de huid.

De stroken kunnen geknoopt worden om een elastieken band, maar je kunt er ook voor kiezen om deze vast te naaien op een sierelastiek met glitters bijvoorbeeld. Je kunt er eindeloos mee variëren en het zo luxueus maken als je zelf wilt. Zo kun je het als losse rok houden of je maakt er een vast bovenstuk aan waarmee je een heuse prinsessenjurk te voorschijn tovert.

Het resultaat is in ieder geval betoverend!

Wil je meer van mijn werk zien?

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op