Newborn & KidsScuba stofBlogger Marin

Een jurkpatroon dat een T-shirt werd…

By 18 maart 2019 No Comments

Soms heb je het en soms even niet. Aan de stof lag het niet. Scuba (een wat dikkere stof die ‘staat’ als je er een rokje van zou maken en die je, mocht dat nodig zijn, toch niet hoeft te voeren. Mijn meiden liepen eroverheen, ze zeiden dat het voelt alsof je op een wolk loopt :)) met heerlijke knallende print, ik hou ervan!

En naaien dat dat doet, je naaimachine raast eroverheen! Ik heb voor dit project alleen de lockmachine gebruikt om in elkaar te zetten en de cover om de onderkant af te werken. Eigenlijk hoeft afwerken bijna niet, want rafelen doet het niet.

 

Het patroon was voor een rechte jurk, maar toen ik de stof voelde, leek me dat toch niet geschikt. Dan zou ik meer voor een jurk met zwier gaan. De mouwen trokken me wel aan in het patroon, die waren bijna hetzelfde als het glittertruitje in blog #1 met aangerimpelde stukken (voor gekozen om het effect van de stof)

 

 

 

Die heb ik er in hetzelfde tempo als dat ze erop zaten weer afgehaald. Toch niet zo wat ik bedacht had. Toen bleef er een T-shirt over 🙂

Ik heb de hals en mouwen afgewerkt met  neonroze boordstof die qua kleur perfect overeen komt met de bloemen in de stof. Echt een aanrader, je T-shirt afwerken met boordstof!

Ze doet ‘m niet meer uit.

En die zon kregen we er gratis bij!

Ik heb nog meer stof. Het volgende project wordt een bomber zonder voering 😉 ik ben best een luie naaister haha….

Marin

Gebruikt patroon: jurk 18 Knippie #5 2017

Stof: Scuba Tropical Vibes, nou die krijg je hoor!

& boordstof neonroze

Bekijk hier mijn

Instagram pagina!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op