buitenlevenfeest

Maak met stof een unieke en sfeervolle feestlocatie!

Op zoek naar goedkope stoffen voor de decoratie en aankleding van een feestlocatie?

Bij ons bent u aan het juiste adres, wij hebben namelijk heel veel verschillende soorten voordelige stoffen om uw feestzaal of trouwlocatie aan te kleden. Het is steeds gebruikelijker om een feest buiten te geven of in een grote party tent, maar de uitstraling van zo’n tent laat natuurlijk wel wat te wensen over. Met stoffen creëer je heel snel sfeer en het leuke is, dat wij van de stoffen in onze basis collectie een heel ruim kleurenpallet hebben, dus kies de kleur die bij jou past!

Wat is nou het verschil in de stofsoorten die we online hebben en welke zijn geschikt voor de decoratie en aankleding van een feestlocatie?

Denk hierbij aan satijn, dit is een soepele en glimmende stof met een luxe uitstraling. Wat dacht u van een prachtige decoratie van uw tafels of stoelen, maar ook kan de stof voor gordijnen gebruikt worden.

 

Daarnaast verkopen we heel veel chiffon, dit geeft uw feestlocatie een romantische en vintage look. Chiffon is een dunne, doorzichtige, lichtgewicht stof. Hierdoor is het makkelijk op te hangen en verder te decoreren met bloemen of strikken.

    

 

Chiffon is prachtig te combineren met linnen is een 100% katoenen stof. Met linnen creeër je een natuurlijke en stijlvolle look en doordat linnen wat dikker is als gewone katoen is deze heel geschikt voor bijv. tafelkleden.

 

 

Maar organza is ook uitermate geschikt. Dit is een hele dunne, fijne stofsoort. De stof is soepel, doorschijnend en heeft een lichte glans, net als de andere stofsoorten is deze ook in een ruime keuze prachtige kleuren verkrijgbaar!

 

 

Een matte, maar wel oersterke variant is Terlenka. Deze stof verkopen we voor 1001 doeleinden en is 1 van onze meestverkochte stoffen! Werk die lelijke hoek in een feestzaal weg met een gordijn van terlenka of gebruik het voor tafelkleden, er is zoveel mogelijk!