DamesmodejoggingBlogger Karin

Comfortabele sweaterjurk van gestreepte joggingstof

By 18 januari 2019 2 Comments

Normaal gesproken ben ik niet zo van de ruimvallende kleding, ik hou juist van getailleerde kleding. Maar in dit geval wilde ik een jurk waar ik lekker in kon relaxen. Het werd dus een oversized capuchontrui met vleermuismouwen. Deze kan ik zo aangooien over een legging.

 

Voor deze heerlijke jurk gebruikte ik de Big Stripes Blue jogging

 

Toen ik de Big Stripes Blue joggingstof net had ontvangen, moest ik me inhouden om de lap niet gewoon zo op de bank te leggen. De jogging is namelijk heel lekker dik, zacht en warm! De stof weegt 335 gram per vierkante meter. Een tricotje weegt zo’n 180 gram, dus kun je nagaan hoe dik deze stof is.

Wat ik ook fijn vond is de stof net even iets breder is, met 165 cm. Daardoor pasten mijn patroondelen net iets beter op de stof. Ik wilde namelijk dat de strepen mooi doorliepen op het voor- en achterpand, maar ook bij de mouwen en de zak. Daardoor had ik net wat extra stof nodig.

Als je de strepen ook wilt laten doorlopen, adviseer ik om alle patroondelen enkel te knippen in plaats van dubbel of op de vouw. Zo kun je er goed voor zorgen dat ze precies recht lopen.

 

Benodigdheden

 

Een superchille joggingjurk

Toen ik de sweaterjurk voor het eerst paste, schrok ik een beetje van de maat. Hij is echt heel wijd! Echter zat hij zo lekker dat het me helemaal niets meer uitmaakte. Hij is echt perfect om mee te bankhangen, maar je kunt er ook prima de deur opendoen voor de postbezorger (voor nog meer stofjes, natuurlijk!). Project geslaagd!

 

Maak jij ook je eigen loungewear?

Volg mij ook op mijn eigen

Blog & Social Media!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KarinAnkie Recent comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ankie
Gast
Ankie

Super leuke jurk!!! En toffe strepen! Welk patroon heb je gebruikt??