Hoe leuk is deze Dino badcape?!

Deze stoere badcape is natuurlijk niet alleen om mee af te drogen na de zwemles of een bad. Het is minstens zo leuk als verkleed kostuum!

De basis voor deze dinosaurus badcape is donkergroene badstof. Voor de accenten heb ik badstof gebruikt in de kleur vintage groen.

De afmeting van de donkergroene lap is 160 cm (dit is zo ongeveer de stofbreedte) bij 90 cm.

De lap heb ik dubbel gevouwen en er een opening voor de hals in geknipt.

De capuchon heb ik twee keer geknipt. 1 x in het donkergroen en 1 x in het rood. Ik had nog wat over van het lieveheersbeestje en dit leek me wel een gaaf effect geven voor de binnenkant van de bek.

De afmeting is 60 x 30 cm.

Ik heb een witte strook met punten geknipt voor de tanden en deze tussen de beide stoffen gestikt.

Voor de staart heb je een strook van 26 x 20 cm nodig. Deze vouw je dubbel en stik je in de vorm van een staart. Dit is een beetje naar eigen inzicht.

De stegasaurus is natuurlijk wel één van de meest tot de verbeelding sprekende dino’s.

Voor de punten op de rug heb ik een strook van 125 cm x 17 cm geknipt Deze vouw je dubbel en je kunt vervolgens de punten stikken.

Ik heb punten van 14 x 5 cm gemaakt en dan een recht strookje eronder om op de cape te stikken.

Ik ben onwijs tevreden met dit stoere eindresultaat!!

Wil je meer van mijn werk zien?

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op