Aloy Carja Blazon Master CosplayhydrofielBlogger Joyce PretzlKostuumCosplay & FantasyNieuws

Aloy Carja Blazon Master Cosplay – (soort van?) riem van hydrofiel stof

Hoe ongelofelijk zacht is deze stof?

Wauw! Ik ben verliefd op het hydrofiel stof! Ik koos de kleur okergeel voor het maken van een soort riem/band die ik onder de rok zou dragen. Dit stof is echt super zacht en ideaal voor dit doel, omdat het dus tegen de huid wordt gedragen.

Ik knipte een lange reep van het stof, en vouwde het dubbel in de lengte. Ik stikte het dicht en keerde het om, zodat ik deze lange hoes kreeg.
De uiteindes zoomde ik om om ze mooi af te werken.
Deze gele ‘band’ zou de rok moeten gaan vasthouden. Hiervoor had ik nog een stevige riem nodig. Deze naaide ik van een restje donkerrode jeans dit ik nog had. Ik naaide er ook wat klittenband en voegde een metalen ring toe op om de sluiting te maken.
Nu kon ik het gele stof over de riem schuiven.
Ik stikte door het stof en de riem, om ze aan elkaar te bevestigen. Aan de voorkant zorgde ik ervoor dat er genoeg geel stof over was, zodat ik dit over de sluiting zou kunnen schuiven wanneer ik de rok dicht had gedaan. Dan zou het lijken alsof er geen sluiting was.
Daarna naaide ik alle rok delen op de gele band. En de rok was klaar! Doordat ik het zachte hydrofiel stof had gebruikt, zit de rok nu super lekker tegen de huid aan!

Volg me ook op mijn eigen

Social Media!

Lees hier mijn andere blogs van Aloy!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op