Aloy Carja Blazon Master CosplayBlogger Joyce PretzlKostuumCosplay & Fantasy

Aloy Carja Blazon Master cosplay – Gele koorden in harnas riem

Aloy heeft een hele gave harnas riem over haar lichaam hangen.

Alle harnasonderdelen lijken met elkaar verbonden te zijn doormiddel van een geel koord. Budgetstoffen had de perfecte kleur geel koord hiervoor! Dus ik was gelukkig.

Ik had de harnasonderdelen gemaakt met hobbyfoam en Worbla. Ik had gaten gemaakt waar de koorden doorheen zouden moeten komen. Eerst maakte ik de harnas plaatjes vast aan twee nepleren riempjes die ik zelf had gemaakt, zodat ze zeker op hun plaats zouden blijven zitten.

 

Het koord is nu dus alleen decoratief. Ik plakte een beetje schilderstape op het uiteinde van het koord, en kon het daardoor makkelijk door de gaten in de plaatjes heen halen. Op het einde stopte ik het koord onder elkaar door en zette het met een klein steekje vast.

En dit herhaalde ik bij alle plaatjes.
Aan de voorkant ziet het er dan zo uit. Ik vind het zelf heel gaaf geworden!

De riem sluit op 2 manieren. Er zitten 2 gespjes aan maar er zit ook een klittenband sluiting. Hierdoor kan ik de lengte van de riem nog iets aanpassen tijdens het dragen.

Volg me ook op mijn eigen

Social Media!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op