Gooi je restlapjes niet weg!

In een eerder blogje las je over het kinderdekbedje van Dino-stof. Van de restlapjes heb ik met een beetje kunst & vliegwerk nog een aankleedkussen weten te maken.

Van de strook die van de zijkant van het dekbedovertrek overbleef kon ik twee kussensloopjes maken. Maar er was nog een stukje over. Het leek me leuk om dit in een  aankleed kussenhoes te verwerken, alleen had ik daarvoor dan weer net niet genoeg. Gelukkig heb ik dan altijd nog m’n lappenmand!

Hierin vond ik nog een leuk tricot lapje wat er qua kleur goed bij pastte alleen was dat net weer een beetje aan de dunne kant. Er zat ook nog een lekkere, dikke, witte geruwde joggingstof in. Ik heb dus de groene tricot op de witte jogging gelegd en dit als 1 stof aan de dinostof gestikt.

Ik heb zelf een patroontje getekend door het aankleed kussen op te meten.

De ronding is getekend door het kussen rechtop te zetten en er omheen te tekenen. Gelukkig komt het niet super precies, haha.

 

 

 

 

 

Ik vind hem prachtig geworden en het binnenste stuk is nu lekker zacht en goed vocht absorberend!

Wil je meer van mijn werk zien?

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op