Aloy Carja Blazon Master CosplaykatoenBlogger Joyce PretzlNaaitechniekenKostuumCosplay & FantasyNieuws

2 Aloy Carja Blazon Master cosplay – Zelf een print tekenen op katoen

Soms zoek je een bepaald patroon op een stof, maar is dat gewoon niet te vinden. En al helemaal niet in de kleur die je zoekt.

Dan kun je het patroon altijd nog zelf op de stof tekenen! Dat heb ik bij ALoy ook gedaan.

De stof is een katoen, dus hier was prima op de tekenen.

 

Ik begon met het tekenen van het patroon op een stukje papier. Ik knipte kleine gaatjes in de punten waar de lijnen bij elkaar kwamen. Door het papier op het stof te leggen, en stipjes te zetten in de gaatjes, kreeg ik dit patroon op mijn stof.

 

Nu kon ik de lijnen met elkaar verbinden. Hiervoor gebruikte ik een zogenaamde ‘verfmarker’. Dit is niet zomaar een stift met inkt, maar een stift met verf! Daarom kun je met deze stiften ook een lichtere kleur, zoals zelfs wit, op een donkere ondergrond aanbrengen.

 

En nog meer lijnen!

 

En als klap op de vuurpijl… Nog meer lijnen? Ja, nog meer! En nu zie je ook de sterren tevoorschijn komen.

 

Zo’n mooi patroon dit!

 

Ik tekende het patroon ok al de rokdelen, en uiteindelijk zag het er dan zo uit.

Ik vind het super mooi geworden met het patroon op de stof!

Volg me ook op mijn eigen

Social Media!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op