Dit patroontje is één van m'n favoriete modellen, ik heb er dan ook gelijk maar twee jasjes van gemaakt!

Een patroontje dat eigenlijk voor alle seizoenen geschikt is, je past simpelweg het stofje aan op het seizoen.

Eigenlijk vind ik dat je dit patroon jasje zowel voor een jongetje als voor een meisje kunt gebruiken, het is maar net welke stof je gebruikt en hoe je het combineert. Ik had nog een lapje grijze wollen stof liggen. Voor de voering gebruikte is een katoenen tricot genaamd ‘grey rain‘. Katoenen tricot is bij uitstek geschikt voor kleding voor babies omdat het ademt en vocht opneemt, waardoor de baby niet te snel oververhit raakt.

Het grijze jasje is maatje 74/80.

Het patroon komt uit Ottobre 6-2015 en heet Wooly Star.

Het beige jasje is van joggingstof, genaamd ‘Birds and Clouds Sand‘. Deze is gevoerd met effen katoenen tricot. Dit maatje is iets kleiner namelijk maatje 68. Voor beide jasjes gebruikte ik voor de sluiting houtje touwtje knopen, die geven het een stoere, klassieke finish!

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op